Sådan henter du Nota Bibliotek appen

Bemærk nedenstående er vejledninger til brugen af Notas gamle app, Nota Bibliotek, som udfases snart. Vi arbejder pt. på at rette hjælpeteksterne til. Som medlem af Nota, kan du benytte vores app med navnet Nota Bibliotek. I denne vejledning får du en kort præsentation af app’ens funktioner og hvordan du installerer den.

Hvis du gerne vil kunne afspille dine lydbøger på din smartphone eller tablet, anbefaler vi at du benytter Notas app med navnet Nota Bibliotek. Notas app har blandt andet følgende funktioner:

• Fortsætter afspilning af lydbogen selvom du ikke er inde på appen.
  • Opdaterer automatisk med de bøger du har på Mine bøger på Nota.dk.
  • Giver dig mulighed for at finde og tilføje nye bøger.
  • Mulighed for download af bøger så de kan afspilles når du er uden internetforbindelse.
  • Er gjort tilgængelig med de skærmlæsere, der følger med iOS og Android enheder.
  • Alle de kendte afspilningsfunktioner som du også finder fra nota.dk, såsom afspilningshastighed, bogmærker og stop af afspilning automatisk.

Sådan henter du appen

Installation af appen afhænger af, hvilken smartphone eller tablet du har.

Har du en iPhone eller iPad kan du hente vores app i App Store eller benytte følgende link til Nota Bibliotek appen i App Store.
Hent i Apple App Store

Har du en anden smartphone eller tablet kan du hente vores app i Play Butik eller benytte følgende link til Nota Bibliotek appen i Google Play Store
Hent i Google Play Store