Gå til hovedindhold
Aktuelt

Holder du et event i ordblindeugen?

I uge 40 er der ordblindeuge i Danmark. Igen i år opfordrer vi jer til at sende jeres ordblinde-arrangementer ind til os, så vi kan lægge dem på ordblinduge40.dk.
4. september 2019
Plakat for Ordblindeuge 40's.

Sidste år lancerede Ordblindeforeningen, Nota og Netværkslokomotivet hjemmesiden www.ordblinduge40.dk, der giver et overblik over de ordblinde-arrangementer, der bliver afholdt i løbet af uge 40 (30. september-6. oktober 2018). Hjemmesiden giver ordblinde, pårørende og andre interesserede en overskuelig oversigt over arrangementer i deres område.

Så derfor: Hvis du har planlagt at afholde et arrangement – og du kender tid, dato, sted og arrangementstype (foredrag, workshop, debat eller andet) – så udfyld arrangementsformularen og send den til tssen@vejle.dk.

Vi sørger for at skrive den i arrangementsoversigten på www.ordblinduge40.dk. Omtalen er gratis. Hvis du kender nogen, der har planlagt et arrangement i forbindelse med ordblindeugen må du meget gerne sende denne artikel videre til vedkommende.

Op til og i løbet af uge 40 gør vi alt, hvad vi kan for at promovere siden – og dermed dit arrangement. Vi har blandt andet indgået et samarbejde med kommunikationsbureauet Kemp og Kjær for at sikre, at budskabet om ordblindeugen og dertilhørende arrangementer får mest mulig eksponering.  

Du må selvfølgelig også gerne gøre alt, hvad du kan for at udbrede budskabet om www.ordblinduge40.dk. Fortæl om den, hvor du kan. Skriv det i din mailsignatur, lav et opslag på Facebook, del det med naboen og alle andre, du møder på din vej.

På ordblinduge40.dk ligger der også inspiration til hvordan i selv kan skabe presse opmærksomhed om jeres event.

Vi håber, ordblinduge40.dk også i år kan blive et samlingssted for rigtig mange spændende arrangementer, som ordblinde og ordblindeinteresserede kan mæske sig med i uge 40. Inklusive dit!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tssen@vejle.dk.