Gå til hovedindhold
Aktuelt

Læsevejlederprisen 2017

Notas læsevejlederpris skal igen uddeles, og du kan nominere en læsevejleder
1. oktober 2017

Camilla Dybdal vandt læsevejlederprisen sidste år

Igen i år uddeler Notas Udviklingsfond årets læsevejlederpris – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage den. Prisen uddeles i samarbejde med ROAL. 

Kender du en læsevejleder, som har gjort en særlig indsats og fortjener at blive anerkendt for sit store arbejde? Så nominer ham eller hende til årets læsevejlederpris. 

Sådan gør du

Alle kan nominere kandidater til læsevejlederprisen. Send en mail med navnet på den, du synes, fortjener prisen. Kandidaten vi søger, er en person, der arbejder med undervisning eller vejledning af børn, unge eller voksne med læsevanskeligheder. I mailen skal du også skrive en begrundelse for nomineringen samt en beskrivelse af personen.

Nomineringen skal sendes til Gunvor Tarp Barkholt på mail: gtb@nota.dk

Fagfolk udvælger vinderen

Der er blevet nedsat et bedømmelsesudvalg bestående af fagfolk fra ROAL og Nota, udvalget udvælger vinderen blandt de indstillinger, som Nota modtager. Deadline for nominering er onsdag den 1. november. 

Om Læsevejlederprisen

Nota uddeler hvert år et legat til en læsevejleder eller speciallærer, der har gjort en ekstraordinær indsats i forhold til at hjælpe folk med læsevanskeligheder. Udover hæderen modtager årets læsevejleder 12.500 kroner og et diplom.

Læsevejlederprisen 2017 uddeles på konferencen "ROAL temadag - Læseforståelse og læseforståelsesvanskeligheder" den 20. november.