Gå til hovedindhold
Aktuelt

Nota er landet i Nakskov

Trods silende regn, dukkede mange mennesker op for at byde Nota velkommen, da Nota d. 11 oktober fejrede sin indflytning på Axeltorv i Nakskov med et brag af et åbent hus arrangement.
16. oktober 2019
Balloner med Notas logo på.

Nakskovitter, samarbejdspartnere og kolleger fra København

Blandt de besøgende var en god blanding af nakskovitter, samarbejdspartnere og kolleger fra København, alle sammen nysgerrige for at se, hvordan Nota havde indrettet sig i de nye lokaler i byens rådhus.

Dagen blev skudt i gang med en åbningstale af direktør for Nota, Michael Wright, efterfulgt af borgmester Holger Schou Rasmussen. Holger Rasmussen overdrog symbolsk nøglerne til rådhuset, hvorefter Michael Wright hurtigt kvitterede med en forsikring om, at Nota vil passe godt på rådhuset og være engageret i lokalområdet. 

 

Rundvisning, grill og jazz.

Et af de helt store tilløbsstykker var rundvisningen i rådhuset, hvor gæsterne dannede en kø der fortsatte langt ud på Axeltorv. De besøgende blev vist rundt i hold af 15-20 personer, og det estimeres at mere end 1000 personer nåede at se rådhuset, hvor Notas medarbejdere agerede guider.

Alt imens gæsterne besøgte rådhuset og så den istandsatte byrådssal og det gamle borgmesterkontor, blev der fra torvet serveret mere end 1300 pølser. Jazzrytmer bølgede bredt blandt publikum fra den mobile scene og bidrog til den gode stemning.

 

Infotelte og højt humør rundede dagen af.

Ud over pølser og rundvisning, trak de forskellige infotelte også i de besøgende. Her kunne de blandt andet høre mere om Nota, herunder om jobmuligheder.

Selvom man frygtede at det dårlige vejr ville sætte en dæmper på stemningen, viste det sig, at de lokale støttede godt op om arrangementet i byen. For eksempel Nakskov Handel og Erhverv, der stod for teltopsætning, mobile toiletter og afspærring af pladsen, alt sammen til glæde for de besøgende.

 

Åbent Hus arrangementet var den første markering af, at Nota er landet i Nakskov og er blevet vel modtaget.