Gå til hovedindhold
Aktuelt

Vilde Væsner og Sære Steder

Nota og Lolland Bibliotekerne inviterer til workshops for familier
21. september 2021
Logo med helhesten og midgårsormen

Er du vild med Vilde Væsner, og synes du særlig godt om Sære Steder? Er du klar til at hugge en halv hæl af for en hæsblæsende tur på Helhesten? Så kom og lær at fortælle fæle og forrygende fabler fyldt med feer, fugleskræmsler og fiksfakserier.

Vi inviterer børn og deres voksne til vilde workshops. Temaet for workshopsne er væsner fra danske folkesagn, så vær klar til at møde mosekoner, helheste, trolde og lygtemænd. Men bare rolig … det skal nok blive uhyggeligt!

Vilde Historier er et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne, Lolland Bibliotekerne og Nota, og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

  • Vilde Væsner og Sære Steder er del af et læselystprojekt, støttet af Slots- og Kulturstyrelsens Udviklingspulje og afvikles i samarbejde med Nota, Lolland Bibliotekerne og Roskilde Bibliotekerne.
  • For at fortælle historier behøver du ikke være dygtig til at læse eller skrive, du kan også skabe historier med dine hænder og dine ideer. Sammen med professionelle kunstnere og forfattere skabes historier med udgangspunkt i lokale sagn og myter.
  • Indsatserne munder ud i både udstillinger, lydproduktioner og en masse læselyst og fortælleglæde!