Anbefaling

Forsvundet

Af Harlan Coben
Forside fra bogen Forsvundet
En mand bliver dræbt, men forinden har han kontaktet sin ekskone, som derefter har kontaktet sin ekskæreste. De to ekser mødes i Paris, hvor de bliver overfaldet og derefter anklaget for mordet på manden, som startede hele denne affære.

Myron Bolitar

Dette er starten på lidt af en actionpræget spændingsbog med Myron Bolitar i hovedrollen. En tidligere idrætsmand, der nu arbejder som sportsagent, men har det med at blive viklet ind i mystiske affærer.

Denne gang er det ikke bare en mand, som er blevet dræbt, nej, ved liget bliver der fundet noget blod, som ikke matcher offeret, men genetisk er meget tæt på. Det er fra hans barn, men barnet døde for flere år siden i en bilulykke.

Terese og Win

Terese er Bolitars ekskæreste og også mor til det barn, som døde. Win er hans bedste ven. En arrogant mangemillionær, der gør, hvad der passer ham for at løse en situation, også selv om det koster en modstander livet. Det gør Bolitar sådan set også, han reflekterer bare lidt mere over det.

Forsvundet

Bolitar vil gøre, hvad han kan for at opklare, hvad der er sket ikke bare med Tereses eksmand, men også med barnet, der er dødt, og som måske alligevel ikke er det. Han bliver kastet ud i farlige situationer og må kæmpe med livet som indsats, både over for ven og fjende, som ikke skyr nogle midler.

Forsvundet er en gedigen spændingsroman med både action og kærlighed, og selv om alt ikke bliver penslet ud, kan man godt blive klogere på torturmetoder. En god thriller til dem, der kan tåle blod med mere.

Harlan Coben

Coben er en amerikansk forfatter, der skriver krimier og spændingsbøger. Mange af dem handler om folk, der er forsvundet. Der er tale om selvstændige bøger, også de bøger, der handler om Myron Bolitar.

God fornøjelse.

30. januar 2023

Læs bogen