Anbefaling

Mit hemmelige liv

Af Jenny Fagerlund
Forside fra bogen Mit hemmelige liv
Mit hemmelige liv er det, man kalder en feel-goodroman, en bog der føles godt, og det gør den virkelig. Lige fra starten mærker man varmen, og man kan lige så godt sætte sig til rette med slikskål og kaffe og så bare slappe af.

Farmor og lejligheden

Bogen handler om Moa, der arver sin farmors lejlighed. Den er stor, fin og gammel og med en masse ting i, og så selvfølgelig også pudlen Iris.

Lejligheden skal sættes i stand og sælges, og det passer Moas kæreste fint, for så har de råd til en flot, moderne og mondæn lejlighed, lige som de ønsker sig …

Men gør Moa nu også det? Mens hun arbejder i lejligheden, har hun tid til at tænke på, hvad hun vil med sit liv. Hun tænker også på farmors liv, fordi der dumper breve ind, som farmor har skrevet før sin død. Breve om hendes eget liv og hendes ønsker for Moas liv.

Jenny Fagerlund

Jenny Fagerlund er født i 1979, og hun bor i Stockholm med mand og fire børn. Hun arbejder som journalist på flere aviser og magasiner, og hun elsker både at læse og skrive feel-goodbøger. Indtil videre har Nota dog kun Mit hemmelige liv, og der er hemmeligheder i farmors liv.

Man er aldrig i tvivl om, hvordan bogen ender, men det gør ikke noget. Det er en sød og varm bog til en dag, hvor der bare skal slappes af.

God fornøjelse.

20. september 2021

Læs bogen