Action learning consulting

strategisk proceskonsultation i teori og praksis
(Erhvervspsykologiserien)
Note: 
Indhold: Introduktion til action learning consulting (Thorkil Molly-Søholm: Action learning consulting i et forandrings- og konsultationsteoretisk perspektiv ; Arven fra action learning og business driven action learning ; Action learning consulting - et overblik over de grundlæggende principper og forandringsmetoder. Søren Willert: Action learning consulting i videnskabs- og kompleksitetsteoretisk belysning ; En kompleksitetsteoretisk organisations-, aktør- og forandringsforståelse). Arbejdsform og principper til at designe forandringsforløb (Thorkil Molly-Søholm: Lærende partnerskaber : konsultative metoder til en ligeværdigt samskabende kunde-konsulentsamarbejdsmodel ; Designprincippet kompetence- og effektmål : konsultative metoder til at omsætte strategiske intentioner til mål for opgaverettet kompetenceudvikling og organisatorisk resultatskabelse ; Lærende partnerskaber og de tre designprincipper i praksis. Designprincippet strategiske intentioner : konsultative metoder til en samtidig top-down- og bottom-up-definition og initiering af forandringer / Henrik Schelde-Andersen & Thorkil Molly-Søholm. Designprincippet alc-projekter : konsultative metoder til at drive projekter, der skaber organisatoriske resultater, individuel læring og organisatorisk læring / Jan Rosenmeier & Thorkil Molly-Søholm). Forankningsdimensioner og -metoder (Thorkil Molly-Søholm: Forankringsmetoden meningsskabelse : skabelse af mening i forandringer på individ-, gruppe- og organisatorisk plan ; Forankringsmetoden territorialisering : moderne og klassiske magtforståelser til at skabe nødvendighed, forpligtelse og opbakning ; Forankringsmetoden organisatorisk læring : læringsmetoder til at transformere viden og færdigheder i projekterne til organisationens hverdagspraksis ; Forankringsmetoden synkronisering : metoder og forståelser til at balancere forandringen med organisationens bløde og hårde styringsteknologier ; Forankringsmetoderne i praksis)

Action learning consulting
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
624526
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Dansk Psykologisk Forlag, 2010
ISBN: 
9788777066658
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater