Affektregulering i udvikling og psykoterapi

Redaktion: 
Jens Hardy Sørensen
Affektreguleringens centrale rolle i relationen mellem mor og barn og mellem terapeut og klient, bl.a. belyses affektreguleringens betydning for tilknytning, for selvets dannelse og for udvikling, fejludvikling og psykoterapi
Note: 
Indhold: Introduktion (Jens Hardy Sørensen: Affektregulering i udviklingspsykologi og psykoterapi). Udvikling (Peter Fonagy: Udvikling af psykopatologi fra den tidlige barndom til voksenliv : den mystiske udfoldelse af forstyrrelser over tid. Allan N. Schore: Kommunikation mellem forældre og spædbørn og de neurobiologiske aspekter af den emotionelle udvikling. Tidlig indsats og udviklingen af selvregulering / Peter Fonagy & Mary Target). Psykoterapi (Peter Fonagy: Forandringsøjeblikke i psykoanalytisk teori : diskussion af en ny teori om psykisk forandring. Daniel N. Stern: Den terapeutiske forandringsproces med inddragelse af tavs viden : nogle implikationer af udviklingspsykologiske observationer for psykoterapi med voksne ; Ikke-fortolkende mekanismer i psykoanalytisk terapi : "noget mere" end fortolkning. Allan N. Schore: Psyken i støbeskeen : tilknytning, den selvorganiserende hjerne og udviklingsorienteret psykoanalytisk psykoterapi ; Landvindinger i neuropsykoanalyse, tilknytningsteori og traumeforskning : implikationer for selvpsykologien

Affektregulering i udvikling og psykoterapi
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
605289
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Hans Reitzel, 2007
ISBN: 
8741202198
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater