Anbragte børn

25 beretninger om en barndom uden for hjemmet
Op mod 5 procent af alle voksne danskere har på et tidspunkt i deres barndom eller ungdom været anbragt uden for hjemmet. 25 af disse giver i personlige og meget forskellige beretninger et indblik i livet som anbragt og fortæller, hvordan det har præget deres tilværelse
Note: 
Indhold: Erik Bjarne Clemmensen: Et voldsomt temperament og et lavt selvværd. Anja Rubin: Må bryde arven nu. Susanne Colberg: Din far vil jo heller ikke ha' dig. Rasmus Sigvaldi: Et vildt dyr, der gradvist blev tæmmet. Hanne Jakobsen: Du får aldrig din datter med dig. Aksel Beldring: Institutionsverdenen blev mit arbejdsliv. Priscilla Kjær: En drøm, der endte brat. Carl Nielsen: De små mænd. Lisbeth Malene Zornig Andersen: Den første mand, der forlod mig, var min far. Brian Petersen: Boernehjemsungen@yahoo.dk. Christiane Lambert: Mine børn kommer aldrig på kostskole. Sinan Erkann: Man kan hvad man vil - men man skal have en rollemodel. Ruth Evelyn Hansen: Ingen kender dagen. Mogens Kristensen: Hvorfor må jeg ikke komme hjem? Tina Røygård: Jeg har gjort det, så godt jeg kunne. Svend Bladt: Lærte at bruge ord i stedet for slagsmål. Judith Rina Christensen: To små piger indeni, det et synd for. Carsten Larsen: Vores kontrakt med kommunen udløb. Lilian Søndberg: Skilsmisse giver dobbelte konsekvenser for børnehjemsbørn. Åge Huulgård: Aldrig nogensinde hjem. Alma Ankerbo: Byvej 045768028576. Tina Møller: Skal arbejde med mit selvværd hele livet. Bente Mikkelsen: Jeg lærte ikke at forvente hjælp fra andre. Betina Toft Kristiansen: Vi har alle noget med i rygsækken. Kirsten Holm Petersen: En rejse for livet

Anbragte børn
Lydbog

Spilletid: 
6 timer 13 minutter
Bognummer: 
34086
Indlæsningsår: 
2004
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Kroghs Forlag, 2004
ISBN: 
8762404733
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Anbragte børn
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
626237
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Kroghs Forlag, 2004
ISBN: 
8762404733
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater