Anbragte børn og unge

en forskningsoversigt
Forfatter:
(SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd) Indhold: Anbragte børns sociale baggrund ; Effekter af anbringelse uden for hjemmet ; Slægtsanbringelser ; Døgninstitutioners hverdag og vilkår ; Anbragte børn og unges sundhed ; Anbragte børn og unges skolegang ; Anbragte etniske minoritetsbørn og - unge ; Anbragte børn og unges kontakt med familie, slægt og netværk under anbringelsen ; Anbragte børn og unges syn på anbringelsen ; Stabilitet og ustabilitet i anbringelsen ; Udslusning og efterværn

Anbragte børn og unge
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
630811
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, 2009
ISBN: 
9788774879510
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater