Anerkendelse i børnehøjde

Redaktion: 
Berit Hertz og Frank Iversen
([Anerkendende pædagogik]) Med udgangspunkt i systemisk tænkning og anerkendende og værdsættende praksis vises hvordan man kan skabe rammer for børn, der stimulerer læring, skaberlyst, iværksætterånd og trivsel
Note: 
Indhold: Det enkelte barn/unge menneske og de omgivelser, det er en del af (Berit Hertz: Mere trivsel - mindre mobning : værdsættende kommunikation med børn og deres voksne. Jørgen Riber: Gennem forståelse til anerkendelse ; Truet på kammeratskabet : fra bedømmelse til anerkendelse - om pædagogisk arbejde inspireret af systemiske og narrative teorier) ; Lærerrollen, undervisningsformer og - miljøet (Kirstine Sort Jensen: Fra fejlfinding til anerkendelse - om udvikling af relationskompetence. Underviseren som proceskonsulent / Frank Iversen og Henrik Pedersen. Bente Lynge: På skattejagt i undervisningsmiljøet) ; Et eksempel på "åben rådgivning" på den enkelte skole (Bente Lynge: Fortællinger om en åben rådgivning) ; Et eksempel på udviklingsforløb for skolen og lokalsamfundet (Jacob Storch: Når børn anerkender - kreativitet og anerkendelse på en skole)

Anerkendelse i børnehøjde
Lydbog

Spilletid: 
9 timer 45 minutter
Bognummer: 
18219
Indlæsningsår: 
2009
Nota udgivelsesår: 
2009
Indlæser: 
Udgave: 
Dansk psykologisk Forlag, 2008
ISBN: 
9788777063763
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Anerkendelse i børnehøjde
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
619866
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Dansk psykologisk Forlag, 2008
ISBN: 
9788777063763

Anerkendelse i børnehøjde
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
602637
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Dansk psykologisk Forlag, 2008
ISBN: 
9788777063763
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater