Arbejdssamfundet

den beslaglagte tid og den splittede identitet
Redaktion: 
Michael Hviid Jacobsen & Jens Tonboe
En række fremtrædende sociologer diskuterer den nuværende samfundsudvikling, hvor arbejdet fylder mere og mere med store konsekvenser for vores grundlæggende livssituation med ændringer på en lang række områder hvad angår det sociale samvær, velfærden, det politiske liv, mobiliteten mv.
Note: 
Indhold: Jens Tonboe: I dit ansigts sved : Danmark som arbejdssamfund. Zygmunt Bauman: Arbejdets storhed og fald. Michael Hviid Jacobsen: Fra moderne arbejdsetik til senmoderne selvvalgt slaveri? : en kritisk analyse af arbejdets betydning hos Bauman, Beck og Sennett. Arlie Russell Hochschild: Gennem sprækker i tidsfælden : fra markedsmanagement til familiemanagement. Margareta Bäck-Wiklund: Nye tendenser i tidsfælden : Sverige som case. Daniel Bartaux: Udsatte husholdninger : hvad deres medlemmer gør, og hvordan velfærdssystemet hjælper dem med at gøre det. Thomas B. Boje: Velfærd, medborgerskab og lønarbejde. Mette Jensen: Mobilitet i tid og rum. Den globale bus : om arbejdsrejsers betydning i hverdagslivet / Claus Lassen & Ole B. Jensen. Sigtona Halrynjo: Kættere eller trendsættere? : nye aktørers møde med gammel symbolsk kapital i et mangfoldigt arbejdsliv. Anne Grönlund: Fleksibel arbejdstid : en vej til ligestilling? Charlotte Bloch: Flow, stress og følelseskultur - i arbejdsliv og hverdagsliv

Arbejdssamfundet
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
636308
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Hans Reitzel, 2004
ISBN: 
8741223292
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater