Børn og unge med tilknytningsforstyrrelse "tidlig frustration"

håndbog i det praktiske arbejde
Note: 
Indhold: Hvad er "tilknytningsforstyrrelser" hos børn og unge? Hvad er "tilknytning" - hvad betyder den for det sociale liv? Almindelige tilknytningsmønstre hos 1-årige børn ; Opdragerens tilknytningsmønster ; Et udviklingsorienteret syn på behandling ; Undervisning af børn med tilknytningsforstyrrelser ; Hvorfor er jeg her? ; Udfordringer og problemer i opbygningen af tværfaglige sundhedsteams ; Når børn har brug for støtte - når du er bekymret for et barns udvikling ; Behovet for en ny socialpolitik over for omsorgssvigtede børn ; Billig og effektiv tidlig forebyggelse af tilknytningsforstyrrelse ; Om observation af børn og unge med tilknytningsforstyrrelser ; Tilknytningsproblemer og tilknytningsforstyrrelse hos adoptivbørn ; Adoptivbørn i pubertet - erfaringer fra familieterapier ; At være plejefamilie for et barn med tilknytningsforstyrrelse ; Seksuelt misbrug og tilknytningsforstyrrelser hos børn og unge

Børn og unge med tilknytningsforstyrrelse "tidlig frustration"
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
605286
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Forfatterforlaget, 2006, (3. udgave)
ISBN: 
8790969134
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater