Beat

på sporet af den amerikanske beatgeneration
Forfatter:
Note: 
Indhold: Angelheaded hipster : Herbert Huncke og de unge beats ; The bop goes on : Jean Kerouac and all that jazz ; Adonis fra Denver : Neal Cassady og On the road ; Narkoman, bøsse og forfatter : Burroughs' første trilogi ; Et hyl for frihed : Allen Ginsvberg og "Howl" ; Lys og kærlighed : to møder med Lawrence Ferlinghetti ; Trøsteløshedens tinde : Jack Kerouac og Gary Snyder ; Beat chicks i Bohemia : Hettie Jones, Diane di Prima o.a. ; Øjeblikkets uendelige muligheder : et møde med David Amram ; Den oprindelige bopster : Babs Gonzales ; Jazz is my religion : Ted Joans ; Et besøg i Freeland : Burroughs i Danmark, 1957 ; Kæreste med King of the Beats : Joyce Johnson og Jack Kerouac ; Beat Hotel, Paris : William S. Burroughs, Bryon Gysin o.a. ; Skyldig i hvad som helst : Herbert Huncke og Irving Rosenthal ; Sir Speed Limit : Neal Cassady i 1960'erne ; Rejser i tid og rum : Burroughs' sidste trilogi ; Death & fame : et møde med Allen Ginsberg ; Vejene omkring Lowell : Jack Kerouac in memoriam ; The beat goes on : Ed Sanders og the Fugs

Beat
Lydbog

Spilletid: 
32 timer 32 minutter
Bognummer: 
18336
Indlæsningsår: 
2009
Nota udgivelsesår: 
2009
Udgave: 
Information, 2008
ISBN: 
9788775141760
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater