Bevægelser og kropskulturelle mønstre

konfigurationsanalysen i teori og praksis
Redaktion: 
Peter Mindegaard, Søren Andkjær og Annemari Munk Svendsen
(University of Southern Denmark studies in sport and movement)
Note: 
Indhold: Konfigurationsanalysen som metodisk vej / af Annemari Munk Svendsen, Søren Andkjær og Peter Mindegaard. Søren Andkjær: Tur, bålhygge og naturoplevelser eller action og udfordringer : friluftskulturer og konfigurationer i naturen. Peter Mindegaard: Håndbold, livsform og samfundskonfigurationer. Christina Blicher Johnsen: Konfigurationer i en ekspressiv idrætspraksis - eller om ikke at kunne se dansen for bære tæer. Thomas Huus Lökkegaard Nielsen: Kropskulturer i frit fald. Annemari Munk Svendsen: Det, der varierer : om brugen af søgeparametre i analysen. Lotte Nygaard Andersen: Er smerte en naturlig del af det at være professionel musiker i et symfoniorkester? : et casestudie inden for kropskultur og sundhedspsykologi. Helle Skovbjerg Karoff: Den farefulde gyngeleg. Henning Eichberg: Den moderne sports historiske grænse : fra folkelig leg til produktion af resultater ; Videnskabshistoriske perspektiver : mønstre set nedefra ; At analysere kulturelle mønstre : konfigurationsanalysens baggrund, metode og relation til andre fremgangsmåder. Konfigurationsanalysen anvendt i undervisningssammenhæng : eksempler fra uddannelsen i idræt og sundhed på Syddansk Universitet / af Søren Andkjær, Annemari Munk Svendsen og Peter Mindegaard

Bevægelser og kropskulturelle mønstre
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
634383
Nota udgivelsesår: 
2016
Udgave: 
Syddansk Universitetsforlag, 2014
ISBN: 
9788776748470
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater