Bibelen har ordet

Johannes Møllehave udlægger i samtale med Synne Garff udvalgte bibelske tekster og temaer
Note: 
Indhold: Det Gamle Testamente (Verdens skabelse : skabelsesberetningen ; Syndefaldet og uddrivelsen af Edens Have : den djævelske fristelse ; Kain og Abel : misundelse ; Abraham skal ofre Isak : ofring ; Jakob snyder Esau : velsignelse og forbandelse ; Josef tyder Faraos drøm : drømme ; De ti bud : leveregler ; Job klager over sin skæbne : den skjulte Gud ; Alting har en tid : tiden) ; Det Nye Testamente (Jesus' fødsel : de fire evangelister ; Peters bekendelse : hvem var Jesus? ; Jesus døbes : dåben ; Den barmhjertige samaritaner : barmhjertighed og nåde ; Opvækkelsen af Lazarus : skyld, straf og samvittighed ; Tilfangetagelsen : menneskefrygt ; Fadervor : bøn og mirakler ; Jesus' sidste måltid : nadver ; Jesus' død : korsfæstelsen ; Jesus' opstandelse : påskehåbet ; Pinsedagen : den hellige ånd ; Om at dømme andre : Bibelen i sproget ; Den nye himmel og den nye jord : evig kærlighed)

Bibelen har ordet
Lydbog

Spilletid: 
4 timer 15 minutter
Bognummer: 
19196
Indlæsningsår: 
2009
Nota udgivelsesår: 
2009
Indlæser: 
Udgave: 
Politiken, 2009
ISBN: 
9788756786355
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater