Danmark

en kolonimagt
Redaktion: 
Mikkel Venborg Pedersen
(Danmark og kolonierne) Om Danmarks tid som kolonimagt fra 1600 til 1900-tallet med fokus på centralmagtens forhold til sine fjerne besiddelser i Indien, Vestafrika og Vestindien. Derudover om Danmarks relationer til Færøerne, Island, Norge, Slesvig og Holsten
Note: 
Indhold: Uffe Østergaard: Danmark - småstat, imperium og kolonimagt. Michael Bregnsbo: Kongeriget Danmark-Norge ; Kolonirigets etablering ; Kolonirige under afvikling ; Småstat med kolonier ; Europa og verden. Poul Erik Olsen: Kolonirigets organisering ; Fra Danmark til verdens ende. Mikkel Venborg Pedersen: Med verden i stuen ; En ny handel. Anne Folke Henningsen: Koloniernes spor

Danmark
Lydbog med tekst

Spilletid: 
24 timer 45 minutter
Bognummer: 
44767
Indlæsningsår: 
2018
Nota udgivelsesår: 
2017
Indlæser: 
Udgave: 
Gad, 2017
ISBN: 
9788712049548
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Danmark
Punktbog

Bognummer: 
417498
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Gad, 2017
ISBN: 
9788712049548
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater