Dem der blev

en rejse i Syrien til kurdernes ukendte revolution
Forfatterparret beretter fra en rejse i Syrien om de syriske kurdere, der blev og kæmpede for deres land, ligestilling og demokrati
Note: 
Indhold: Kobane kalder ; Gensyn med Massoud og hele familien ; Hvad er "Rojava"? ; Revolutionen begyndte med en fodboldkamp ; Massouds valg ; Minister for Rojavas kvinderevolution ; Mor og far ; Kjoler og tandpine ; To mænd fra IS-land ; Teenager i Mosul ; Det skulle blive meget værre ; Islamisk Stat erobrer Mosul ; Fanger i kalifatet ; Flygtninge, et våben mod Rojava ; Sukkerbomben ; Du kan kæmpe sammen med os! : kvinderne ved fronten ; Jesidier, Singal og sikkerhed ; Den anden kurdiske front ; Hard talk i revolutionens militære hovedkvarter ; Indenfor i PKK's hemmelige lejre ; Hvad oppositionen har at sige ; Amina Osse og viljen til revolution ; Topmøde - for et frit og demokratisk Syrien! ; Revolutionen i praksis : parlament og ministre ; Kvinder der arbejder ; Revolutionens teori : intet patriarkat, ingen nationer ; Borgerne møder revolutionen : Folkets Hus og valg ; Kurderne der fik arabiske naboer ; At leve sammen er ikke let ; At flygte eller blive ; IS-basen ; Et værelse på Hotel Martyren Cido ; Vendepunktet Kobane ; IS-gidsler og et godt spørgsmål ; Kobanes ukuelige kurdere ; En kornhandler og en sang ; Drømmen

Dem der blev
Lydbog med tekst

Spilletid: 
9 timer 52 minutter
Bognummer: 
45709
Indlæsningsår: 
2019
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Rosinante, 2018
ISBN: 
9788763857819
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Dem der blev
Punktbog

Bognummer: 
418426
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Rosinante, 2018
ISBN: 
9788763857819
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater