Den bedste tid er måske gemt til sidst

Redaktion: 
Lone Kühlmann
Note: 
Indhold: Brigitte Kolerus: Øglestol. Pia Schutzmann: Mormor. Camilla Christensen: Syn. Gretelise Holm: Oplevelser fylder mere end rutine. Lotte Tarp: Der sidder en engel på min skulder. Karen Thisted: Historien om en drøm og historien om en realitet. Eva Carol Rhodes: Off-center i Danmark. Anne Knudsen: En Annes alderdom. Bente Hansen: Træets krone. Ulla Skærved: Hvad er det værste, der kan ske?. Ritt Bjerregaard: Mormors liv - og mit. Ann Mariager: Alderen sidder mellem skulderbladene. Edith Guillaume: Rynker under indkøbspris. Lillian Knudsen: Jeg skal nok nå det hele. Birgit Meister: Dialog. Lisbet Lundquist: Hindbærrene står godt i år. Suzanne Bjerrehuus: Det evige liv. Maria Helleberg: Mit demente træ. Ida Davidsen: Når en jomfru bliver gammel. Margrete Auken: En knækket blomst i hatten og en paraply som slagvåben. Cynthia la Touche Andersen: Transatlantiske veninder. Merete A. Baird: Begavelse og begravelse. Pat Reber: Oprørske stammedøtre. Jette Drewsen: Forberedelser, bestræbelser, forhåbninger. Anne E. Jensen: At sætte sig et spor. Gunhild Lange Vejlsgård: Stigen. Winnie Wichmand Jørgensen: Fire digte. Inge Estvad: Forelskelsen. Bente Scavenius: Vil man blive gammel, skal man dyrke sin have. Karin Riis-Jørgensen: Vi kom på banen i '68. Lone Dybkjær: Vi mødes i cyberspace. Birgit Petersson: Leve i nuet. Marianne Alenius: Hydraen. Birgitte Possing: Lissom nu. Lone Kühlmann: En del af livet

Den bedste tid er måske gemt til sidst
Lydbog

Spilletid: 
6 timer 46 minutter
Bognummer: 
29815
Indlæsningsår: 
1996
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Aschehoug, 1995
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater