Den dag jeg ku' ha' købt Jesse Jacksons bilradio

Redaktion: 
Frank Esmann
Note: 
Indhold: Frank Esmann: Guldfasanerne. Ulla Terkelsen: Vera og Anna. Lasse Jensen: Den årlige unilateral. Torsten Jansen: Og hvad mener amerikanerne så om det? Leif Davidsen: Atomer og glasnost i 80'ernes Moskva. Steffen Gram: Pigen i baren. Vibeke Sperling: Med krigen i kødet. Jón Kaldan: Polartoget til Moskva. Poul F. Hansen: Vasjas spørgsmål. Torben Rasmussen: Har du noget til middagsradioavisen? Frode Kristoffersen: Snow siger no. Tyge Pedersen: Hotel Mareridt. Jan Jakob Floryan: 40 og færdig. Sven-Erik Tychsen: Adressebogen. Günther Adolphsen: Værelse med berømt nabo. Claus Seiden: Generationer. Poul Smidt: Det sidste offer for Europa. Bjørn Elmquist: I Fællesmarkedet? - Ja, hvis min hund må komme med! Mikael Bramsen: En europæer forud for sin tid. Bette de Fine Licht: Mafiaens diskrete charme. Jacques Berg: Alpeviolerne. Ole Sippel: Kampjournalistik Indhold: Jesper Erik Sørensen: Gud er stor - på mange måder. Jørgen E. Petersen: Den dag jeg ku' ha' købt Jesse Jacksons bilradio. Preben Dich: Før vi glemte Norden. Rolf Jonshøj: Källström og sanningen. Ib Rehné: Den dag jeg døde

Den dag jeg ku' ha' købt Jesse Jacksons bilradio
Lydbog

Spilletid: 
7 timer 55 minutter
Bognummer: 
31132
Indlæsningsår: 
1999
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
DR Multimedie, 1998
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater