Den modige leder

Antologi om hvordan begrebet mod kan forstås og anvendes i forhold til ledelse
Note: 
Indhold: Christian Trang Lystbæk: Ledelsesmod og ledelsesansvar : om modet til at lede. Modet til at fejle / Karsten Mellon og Lene Tanggaard. Modets sociale ledelsespsykologi : modig ledelse i en usikker verden / Claus Elmholdt og Kasper Elmholdt. Søren Voxted: Mod til at være en autoritær leder : hvorfor er der behov for en ny variant af faglig ledelse. Klaus Majgaard: Den moderat modige leder. Poul Poder: Mod til helhjertethed : når medarbejdere rejser sig fra arbejdslivets nedture. Angreb og forsvar, angst og mod i ledelse : psykodynamiske forståelser / Steen Visholm og Lars Rohl. Steen Nepper Larsen: Mod til ikke-ledelse : kritiske tanker om tvang, hang og vilje til ledelse. Viviane Robinson: Uddannelsesledelse og dygtigt mod. Stephen Brookfield: Modigt lederskab : tilfældet Paul Robeson. Douglas Walton: Modets etik. Leon Lerborg: Modet til sandheden. Dorthe Pedersen: Offentlig værdiskabelse : ledelsesudfordringer i den fordoblede forvaltning

Den modige leder
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
642541
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Dafolo, 2018
ISBN: 
9788771607147
Oversætter: 
Sine Falk
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater