Det menneskelige eksperiment

om menneskesyn og moderne bioteknologi
Redaktion: 
Gert Balling og Kasper Lippert-Rasmussen
Debat om hvordan bioteknologien vil indvirke på vores forståelse af, hvad et menneske er. Med indlæg fra forskere indenfor biologi, bioetik, filosofi, kommunikation, genforskning, kunst, medicin og kønsforskning
Note: 
Indhold: Reproduktionsteknologier (Nye forplantningsteknologier og post-naturlig etik / af Mette Bryld og Nina Lykke. Michael Norup: Reproduktionsteknologier nu og i den nære fremtid) ; Forbedringsteknologier (Anders Sandberg: Den forstærkede hjerne. Søren Holm: Behandling eller forbedring - enhancement-teknologier og sygdomsbegreb. Klemens Kappel: Det genetisk forbedrede menneske og liberal bioetik) ; Forestillinger om ny bioteknologi (Det posthumane natteliv - om stamceller, alkymi og fornuftens stemme / af Gert Balling og Claus Emmeche. Skræk og retfærdighed / af Gitte Meyer og Peter Sandøe. Julie Harboe: Gendebat mellem kunst og hybridinformation - skal eller kan kunsten lære os at forstå udviklingen i videnskaben bedre?) ; Naturlighed (Søren Harnow Klausen: Naturlighed som værdi. Kasper Lippert-Rasmussen: Gener eller kultur - er det virkelig så vigtigt?) ; Et konstruktivt forslag (Dialog i cyberspace / af Gert Balling og Lone Frank)

Det menneskelige eksperiment
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
624206
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Museum Tusculanum, 2006
ISBN: 
8763503786
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater