Det store svigt

beretningen om hundrede års naturfredning i Danmark
Forfatter:
I 100-året for den danske naturfredningslov gennemgås den danske naturs tilstand og der stilles skarpt på naturfredningens stærke og svage sider
Note: 
Indhold: Det svundne er en drøm (Naturens herskere ; Væk med de skadelige dyr ; Manden med Janus-hovedet ; Med lov skal natur værnes ; De første spæde skridt ; Loven er svag ; Den nat i Kanslergade ; Krigen kommer ; En flodbølge af projekter ; De danske landsbykirkers beskytter ; Kaos i det åbne land ; Naturfredningens korte forår ; Kuldslåede visioner ; Lad den dårlige jord ligge ; Ti gyldne år for naturen ; Ny natur som renseanlæg) ; Herfra hvor vi står (Sådan ligger landet ; Træerne vokser ikke ind i himlen ; Langt ude i skoven ; Slutspil ; Den hellige gral ; Nørholm Hede blev fredet ihjel ; De danske moser i krig og fred ; Millioner af kroner blev spildt i Tinglev Mose ; Misrøgt koster kassen i Bagholt Mose ; Torpe Mose fik aldrig den nødvendige pleje ; Solsø Hedes blanke øje ; Intet er helligt ; Lønne Kirkeflod blev ladt i stikken ; Godsejeren sagde bare nej ; Skandalen i Tøndermarsken ; Naturen som gidsel i Varde Ådal ; Wild west på Værnengene ; Morgenluft over Stevns Klint ; Uden for lands lov og ret ; Ringe respekt for paragrafferne ; De økonomiske fodlænker ; Stor erstatning for ingenting) ; Naturfredning for fremtiden (Evigt ejes kun det tabte ; Fordele og ulemper ; Den upålidelige stat ; Formålsforvirrede nationalparker ; Ejeren bestemmer musikken ; Gør det offentlige privat ; EU er dansk naturs fremtidshåb)

Det store svigt
Lydbog med tekst

Under produktion. Denne bog vil blive tilgængelig, så snart den er færdigproduceret. Læs mere
Bognummer: 
46085
Nota udgivelsesår: 
2019
Indlæser: 
x
Udgave: 
Gad, 2017
ISBN: 
9788712056294
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Det store svigt
Punktbog

Bognummer: 
419127
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Gad, 2017
ISBN: 
9788712056294
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater