Effekter af specialundervisningen

pædagogiske vilkår i komplicerede læringssituationer og elevernes faglige, sociale og personlige resultater
Redaktion: 
Niels Egelund & Susan Tetner
Note: 
Indhold: Niels Egelund: Velfærdsprogrammets specialundervisningsdel. Effektundersøgelse af indsatsen over for børn og unge med lettere vanskeligheder (Helen Laustsen: Resultater fra delprojektet "Effektundersøgelse af indsatsen over for børn og unge med lettere vanskeligheder". Camilla Dyssegaard: Inkluderende pædagogik - intentioner og virkelighedens verden : et mixed methods forskningsprojekt). Pædagogiske vilkår - for elever i komplicerede læringssituationer / af Susan Tetner ... [et al.]. Del 1 (Susan Tetner: De tre aktørperspektiver ; Forældrenes perspektiv. Elevernes perspektiv / af Susan Tetler & Kirsten Baltzer. Lotte Hedegaard-Sørensen: Lærernes perspektiv). Del 2 (Susan Tetner: Læringsmiljøer for elever med nedsat funktionsevne ; Sammenfatning. Connie Boye: Læringsmiljøer for elever med diagnosen ADHD ; Læringsmiljøer for børn med cerebral parese. Lotte Hedegaard-Sørensen: Læringsmiljøer for elever med diagnoser inden for Autisme Spektrum Forstyrrelse. Kirsten Baltzer: Læringsmiljøer for blinde elever i folkeskolen ; Læringsmiljøer for børn i omfattende læsevanskeligheder. Grete Liv Andersen: Læringsmiljøer for elever med generelle læringsvanskeligheder). Del 3 (Byggesten til 'god praksis' / af Lotte Hedegaard-Sørensen ... [et al.]. Susan Tetler: Konklusion og perspektivering). Niels Egelund: Perspektivering og samlet konklusion

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Effekter af specialundervisningen
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Effekter af specialundervisningen Standard e-bog
Bognummer: 
623635
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, 2009
ISBN: 
9788776842987

Effekter af specialundervisningen
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
611889
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, 2009
ISBN: 
9788776842987
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater