Efter 1864

krigens følger på kort og langt sigt
Redaktion: 
Steen Bo Frandsen og Inge Adriansen
(University of Southern Denmark studies in history and social sciences, Skrifter fra Museum Sønderjylland) Om hvordan krigsåret 1864 prægede udviklingen på kort og langt sigt
Note: 
Indhold: Tim Knudsen: Historiens dom over 1864. Steen Bo Frandsen: 1864-krigens virkninger i Danmark. Hans Schultz Hansen: Wienerfredens konsekvenser for Slesvig. Uwe Danker: 1864-krigens følger for og i Preussen. Jens Ole Christensen: Danske overlevelsesstrategier i skyggen af 1864. Sebastian Olden-Jørgensen: Krigen 1864 på sangens vinger : fra Brat af Slaget rammet til Danmarks Killing Fields. 1864 i den litterære erindring - nationen som problem hos Fontane, Drachmann og Bang / Birthe Hoffmann og Anna Sandberg. Jes Fabricius Møller: Fædrelandet som tragisk helt - genrer og plotlægning i fortællingen om 1864 og 1920. Gerret L. Schlaber: Slagene i 1864 og deres skiftende betydning i tysk erindringskultur. Inge Adriansen: Hver tid sin dagsorden - 1864-jubilæerne i 1889, 1904, 1914, 1939, 1964, 1989 og 2014

Efter 1864
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
635507
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Syddansk Universitetsforlag, 2016
ISBN: 
9788776749323
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater