Elevers læring og udvikling - også i komplicerede læringssituationer

Redaktion: 
Ole Løw og Else Skibsted
Note: 
Indhold: Udvikling og udviklingsstøttende relationer - herunder motivation og køn (Henrik Skovlund: Fællesskabets betydning for elevers personlige og sociale udvikling. Bjørg Røed Hansen: Udviklingspsykologi og udviklingsstøttende relationer. Charlotte Højholt: Udvikling gennem deltagelse i fællesskaber. Anne Vibeke Fleischer: Elevens lærende hjerne. Motivation, læring og udvikling i et nutidigt læringsmiljø / Peter Berliner og Elena de Casas Soberón. Jo Krøjer: Omsorgsfulde drenge og urolige piger - køn og mangfoldighed i skolen). Læring, kommunikation og klasseledelse (Ole Løw: Kommunikationsteori og anerkendende kommunikation mellem elev og lærer ; Klasseledelse : ramme-, proces- og relationsledelse. Lene Tanggaard: Læring i skolen i et socialt og kulturelt perspektiv. Jørn Nielsen: Gode lærings- og udviklingsmiljøer). Social forståelse og intervention (Arne Poulsen: Attribuering - at forklare andres handlinger. Lise Merrild: Problemadfærd og konflikthåndtering i skolen. Helle Rabøl Hansen: Mobning og skoleklassen som mikrosamfund). Samarbejde, vejledning og inklusion (Janne Hedegaard Hansen: En skole for alle : inklusion. Liv Gjems: Vejledt deltagelse i klasseværelset - sociokulturelle perspektiver på læring og undervisning. Else Skibsted: Samarbejde med og om børn i skolen. Udvikling af kollegiale vejledningsfunktioner : AKT- og inklusionsvejledere / Lotte Gottlieb og Ina Rathmann

Elevers læring og udvikling - også i komplicerede læringssituationer
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
627666
Nota udgivelsesår: 
2014
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2014
ISBN: 
9788750044161
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater