Emotional intelligence 2.0

Summary: Knowing what emotional intelligence is, and knowing how to use it to improve your life, are two very different things
Note: 
Indhold: The journey -- The big picture -- What emotional intelligence looks like: understanding the four skills -- Digging in: an action plan to increase your EQ -- Self-awareness strategies -- Self-management strategies -- Social awareness strategies -- Relationship management strategies -- Epilogue: Just the facts : a look at the latest discoveries in emotional intelligence -- Discussion questions for reading groups

Emotional intelligence 2.0 (Engelsk)
Lydbog med tekst

Spilletid: 
2 timer 20 minutter
Bognummer: 
41670
Indlæsningsår: 
2015
Nota udgivelsesår: 
2015
Indlæser: 
Udgave: 
TalentSmart, 2009
ISBN: 
9780974320625
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Emotional intelligence 2.0 (Engelsk)
Standard e-bog (Engelsk)

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Emotional intelligence 2.0 Standard e-bog Engelsk
Bognummer: 
715014
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
TalentSmart, 2009
ISBN: 
9780974320625
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater