En flod skal være i bevægelse

samtaler og erindringer om angst og depression
Samtaler om angst og depression mellem Anne Lise Marstrand-Jørgensen (f. 1971) og forskere og eksperter, der arbejder med evidensforskning inden for angst og depression. Marstrand-Jørgensen skildrer samtidigt sit eget liv med depression
Note: 
Indhold: Livslang reparation : samtale med Mozhdeh Ghasemiyani, psykolog med speciale i traumer ; Psykiske lidelser er ikke et grundvilkår : samtale med Barbara Hoff Esbjørn, professor mso i klinisk børnepsykologi, Institut for psykologi ved Københavns Universitet, Center for angst ; Alle tror, de ved, hvad det vil sige at være deprimeret, fordi alle har prøvet at være kede af det : samtale med Poul Videbech, professor, overlæge, dr. med., Center for Neuropsykiatrisk Depressionsforskning, Psykiatrisk Center Glostrup ; Medicin gør det hele værre : Samtale med Janus Christian Jakobsen, overlæge, Copenhagen Trial Unit, Rigshospitalet ; Efterslæb : samtale med Kamilla Woznica Miskowiak, professor i kognitiv neuropsykiatri på Institut for Psykologi, Københavns Universitet, og Psykiatrisk Center København, Rigshospitalet ; Individ og fællesskab : samtale med psykolog Morten Munthe Fenger, ph.d i psykologi, arbejder i et team for angst og OCD i Psykiatrien i Roskilde ; Vi har en kultur, som ingen trøst kender : samtale med Vibeke Cristofoli, psykoanalytiker ; Vi mangler det holistiske blik : samtale med Fatuma Ali, speciallæge i psykiatri og forfatter ; Komplekse problemer skal løses simpelt : samtale med Pia Callesen, MCT-I-certificeret metakognitiv psykolog (level 1+2), forsker og forfatter, Klinikchef for Cektos - Center for kognitiv og metakognitiv terapi ; Jeg kan kun se mørke, så hjælp mig : samtale med Lotte Blicher Mørk, hospitalspræst på Rigshospitalet ; En flod skal være i bevægelse : samtale med Naveed Baig, hospitalsiman ; Hvor der er lidelse, er der også kærlighed : samtale med Lone Overby Fjorback, overlæge i psykiatri og seniorforsker ved Aarhus Universitetshospital, leder af Dansk Center for Mindfulness, har lavet film og skrevet bøger om mindfulness

En flod skal være i bevægelse
Lydbog

Spilletid: 
8 timer 38 minutter
Bognummer: 
46183
Indlæsningsår: 
2018
Nota udgivelsesår: 
2019
Indlæser: 
Udgave: 
Gyldendal, 2018
ISBN: 
9788702271874
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater