Eva Luna fortæller

Forfatter:
Fortællinger, skrøner og eventyr, der spænder fra det realistiske til det mest fantastiske, og hvis baggrund er hele det sydamerikanske kontinent og mennesker med vidt forskellig baggrund og med forskellig skæbne
Note: 
Indhold: To ord ; Den perverse pige ; Clarisa ; Tudsemund ; Tomás Vargas guld ; Hvis du rører mit hjerte ; En friergave ; Tosca ; Walimai ; Ester Lucero ; Tosse-Maria ; Det allermest glemte ; Lille Heidelberg ; Dommerens kone ; På vej mod nord ; Lærerindens logerende ; Med behørig respekt ; Evigt liv ; Et diskret mirakel ; En hævn ; Forræderiske kærlighedsbreve ; Det indbildte palads ; Af ler er vi gjort

Bemærk, Nota har flere udgaver af denne lydbog. De vises alle nedenfor.

Eva Luna fortæller (Dansk)
Lydbog

Spilletid: 
8 timer 29 minutter
Bognummer: 
28195
Indlæsningsår: 
1992
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Gyldendal, 1991

The stories of Eva Luna (Engelsk)
Lydbog

Spilletid: 
10 timer 48 minutter
Bognummer: 
38180
Nota udgivelsesår: 
2012
Indlæser: 
Udgave: 
Hamish Hamilton , 1991
ISBN: 
0241130832
Oversætter: 
Margaret Sayers Peden
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater