Evald Tang Kristensens Eventyr fra Jylland - Bind 1

Note: 
Indhold: Fuglen Benjamin. Jomfru Klarøje. Gåden. Søstrene i bjergmandens høj. De skævmundede folk. Prinsessen, der blev mand. Bjergmandens dreng. De lange næser. Jesper Harehyrde. De frelste prinsesser. Korporal Hans og hans stav. Pigerne i brønden. Bjergmandens banemand. Guldkoen. Smeden og Fanden. Troldens datter. Pimpegryden. Prinsessen på glasbjerget. Den blå stud. Træsko, rødt skørt og spændstrøje. Fandens hofjæger. Vidunder. Prinsessen med ønskeringen. Pulleru. Bitte Mette. Møllen på havsens bund. Den kønne pige og de klare skåle. Guldsvin, guldhøns og mundharpe. Prinsessen i højen. Det forgyldte tårn ved verdens ende. Den tålmodige kvinde. Den dovne drengs ønsker. Pigen og tudsen. Pattegris. Den røde ko Lyset og stålmanden. Mette Sparnøje og Hanne Rundhånd. Drengen med de to sølvhår. Pisk-I-Aske. De tre ravne i galgen. Den grønne ridder. Hans's lykke. Besøget hos døtrene. Den gyldne fjer. Bjergmandens skæg. Prins Karl og den hvide hest. Prinsen og tigerbarnet. Troldens hjerte. Tahier-Tahaer. Den hvide silkedreng (Gåden). Det springende vand og det spillende træ og den talende fugl

Evald Tang Kristensens Eventyr fra Jylland - Bind 1
Lydbog

Spilletid: 
10 timer 14 minutter
Bognummer: 
29932
Indlæsningsår: 
1996
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Odense Universitetsforlag, 1995
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater