Evald Tang Kristensens Eventyr fra Jylland - Bind 2

Note: 
Indhold: Besøget i den røde sten. Fedtebukse. Hundebruden. Slottet i sølvdale. Mestertyvens bedrifter. Per smeds pisk. De tre studenter. Bjørnø. De sære navne. Havfruen, der lo tre gange. Rejsen til Klør-Hans. De vanskelige prøver. Svenning Katslåers ejendom. Guldkrone Kongesøn og Jomfru Nøglepige. Præstekonens synd. Min hjertens ven. Bitte-Per, Langøkse og Bredskovl. Luftslottene. De tre kendetegn. Den gerrige mands faste. Tolv sorte mænd og tolv par sko. Lille Tolle. De tre spindekællinger. "I morgen skal du få mad". Rejsen til Troms kirke. Smedens kone. Karlen hos paven. Den, der snakkede først. Den forskudte søster. Ønskerne. Den fangne jernmand. Jomfruens modgang. Den hvide kat. Den lille fugls sang. Trosvend. Kæmpernes drab. De dumme mænd. Den stumme dronning. Vagten i kirken. Smedepræsten. Drengens rejse til mølle. Dumme folk. De to brødre. Jespers løgne. Den tro staldbror Guldfugl, prinsesse og hest. Bitte-Virp. Omskabelserne. De fordrevne djævle. Den tossede kone

Evald Tang Kristensens Eventyr fra Jylland - Bind 2
Lydbog

Spilletid: 
9 timer 12 minutter
Bognummer: 
31127
Indlæsningsår: 
1998
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Odense Universitetsforlag, 1995
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater