Eventyr

Forfatter:
Note: 
Indhold: Askeladden som fik kongedatteren til at le ; Askeladden som spiste om kap med trolden ; Askeladden som stjal troldens sølvænder ; Bamse Brakar ; Bittefrik med fedlen ; Bjørnen og ræven ; Bonde Vejrskæg ; De tre Bukke Bruse ; Drengen som gik til nordenvinden og krævede melet igen ; Drengen som skulle tjene tre år uden løn ; Dukken i græsset ; Dumme mænd og kloge koner ; Enkesønnen ; Fiskersønnerne ; Følgesvenden ; Guldfuglen ; Herremandsbruden ; Husmusen og markmusen ; Hvorfor bjørnen er stumprumpet ; Hårslå som ikke ville gå hjem ; Isbjørnen og kong Valemon ; Katten som var så grov til at æde ; Kværnen som står og maler på havets bund ; Kæmpen som ikke havde sit hjerte på sig ; Lille Åse Gåsepige ; Manden som skulle passe huset ; Peik ; Prinsessen på glasbjerget Rige Per Kræmmer ; Røderæv og Askelad ; Smørbuk ; Soria Moria slot ; Tobaksdrengen ; Troldene i Hedalsskoven ; Vel gjort og ilde lønnet ; Venner i liv og død ; Vogte kongens harer ; Østen for solen og vesten for månen

Eventyr
Lydbog

Spilletid: 
6 timer 41 minutter
Bognummer: 
28362
Indlæsningsår: 
1992
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Gyldendal, 1991
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater

Emneord: