Note: 
Indhold: Mennesket og sundhed (Signe Mellemgaard: Diætetikken - den sunde omgang med en selv. Ulrik Houlind Rasmussen: Responsiv etik i kostvejledningen. Ulrik Nissen: Fødevareetik i kristendom, jødedom og islam. Christian Coff: Fødevaresikkerhed og den gode vilje ; Fødevarer og etisk forbrug). Samfund og kultur (Kristian Høyer Toft: Novel food og reflekteret ligevægt. Christian Stenbak Larsen: Måltidsetik. Madkultur i skolen / af Anne-Marie Søndergaard Christensen og Steen Brock. Henrik Selsøe Sørensen: Fødevareemballage. Fødevarer : virksomhedernes samfundsmæssige ansvar / af Claus Strue Frederiksen og Morten Ebbe Juul Nielsen). Natur og dyr (Hugo F. Alrøe: Økologi og ansvar. Hvad vi skylder dyrene / af Lis Lynning Harfeld og Mickey Gjerris. En etisk vurdering af fremtidens svineproduktion / af Tom Børsen og Anne Christine Baunerhøj. Finn Arler: Etik og fødevarer - en flertrinsmodel)

Fødevareetik

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
640314
Nota udgivelsesår: 
2018
Udgave: 
Munksgaard, 2016
ISBN: 
9788762814691