Forskelle og forandring

Redaktion: 
Uffe Juul Jensen, Jens Qvesel og Peter Fuur Andersen
Note: 
Indhold: Kulturelle forskelle og deres betydning for sundhed og sundhedsfremme (Thomas Højrup: Indledning - liv og sundhed. Lene Otto: Helbredet eller hele tilværelsen - kontraster i befolkningens sundhedsopfattelser. Karen Munk: Livsformer og kriser i alderdommen. Lisbeth Håstrup: Sovs, sundhed og madkultur) ; Forandring gennem praksisforskning (Ole Dreier: Indledning - praksisforskning om brugere og professionelle ; Ændring af professionel praksis på sundhedsområdet gennem praksisforskning. Peter Elsass: Brugerindflydelse - en retfærdiggørelse af omstruktureringer. Morten Nissen: Et socialpsykologisk bidrag til forståelse af brugerindflydelse i psykosocial praksis. Charlotte Højholt: Fra brugerperspektiver til praksisrefleksion. Grete Davidsen: Kvalitetsudvikling - et fælles ansvar for brugere og professionelle) ; Forskellige sundhedsbegreber (Steen Wackerhausen: Indledning - sundhedsbegreber - nogle bidrag til en afklaring. Hysse B. Forchhammer: Livskvalitet - et nyt sundhedsbegreb? Bjarne Kildegaard: Sundhedsbegreber i Danmark i det 20. århundrede. Helle Johannessen: Alternativ sundhed?) ; Forskelle, retfærdighed og forandring i sundhedssystemet (Jørgen Husted: Fra medicinsk prioritering til etisk prioritering? Uffe Juul Jensen: Sundhed og retfærdighed - har vi et værdigrundlag for prioritering i sundhedssystemet?) , Marked, velfærd og demokrati (Charles Webster: Sundhed versus marked - det skæbnesvangre dilemma for et offentligt sundhedsvæsen. Uffe Juul Jensen: Velfærdsstatens krise. Thomas Højrup: Velfærdsstatens krise og den demokratiske læreproces) ; Sundhedsbølgen - ideologi eller folkelig bevægelse (Jørgen Husted: Folkelige bevægelser bag nye sundhedsmål? Steen Wackerhausen: Sundhed i fokus - retorik eller realitet?)

Forskelle og forandring
Lydbog

Spilletid: 
14 timer 9 minutter
Bognummer: 
31516
Indlæsningsår: 
2000
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Philosophia, 1996
ISBN: 
8788663035
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater