Fortidens slagmarker

krig og konflikt fra stenalder til vikingetid
Forfatter:
Om oldtidens krige, kampe og konflikter dokumenteret gennem fund af våbenudstyr i grave, skeletter mærkede af vold, våbenskatte og offerfund i gudelunde
Note: 
Indhold: Krig i fortiden ; Vold, sex og mad - stenalderen 5400-1700 f.Kr. (Før daggry ; kampen om kvinder og mad ; Korn og krigsøkser ; Kvægkrigerne ; Oprindelsen til en ny tid) ; For at handle skal man lægge sit spyd - bronzealderen 1700-500 f.Kr. (Ved floden ; Sværdets tid begynder ; Blodfejder og forandringer ; Nordeuropas ældste slagmark) ; Guld, guder og kampen om tronen - jernalderen 500 f.Kr-750 e.Kr. (Den blodige mark ; Klanfejder, våbenofringer og keltervandringer ; De første forsvarsværker ; Kimbrerne på togt ; Den romerske kæmpe ; Varusslaget ; Alken Enge ; Aristokraternes land ; Offerhæren ; Må Jupiter, den største og bedste, bevare alle de kæmpende ; En ny verdensorden rejser sig ; Sagnkongernes tid) ; Vikingerne kommer - vikingetiden 750-1066 e.Kr. (Angst i en håndfuld støv ; Nordens pirater ; Voldens århundrede ; Den store hedenske hær ; Jellingdynastiet ; Nordsøimperiets storhed og fald ; Det sidste slag) ; Mændene med blodige hænder

Fortidens slagmarker
Lydbog

Spilletid: 
9 timer 27 minutter
Bognummer: 
42921
Indlæsningsår: 
2016
Nota udgivelsesår: 
2016
Indlæser: 
Udgave: 
Gyldendal, 2014
ISBN: 
9788702083804
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater