Gallipoli

Forfatter:
The Gallipoli campaign of 1915-16 is still infamous as arguably the most ill conceived, badly led and pointless campaign of the entire First World War. The Allied commanders were ignorant of the terrain, and seriously underestimated the Turkish army which had been bolstered by their German allies. Thus the Allies found their their troops hopelessly entrenched on the hillsides for long agonising months, through the burning summer and bitter winter, in appalling conditions. By January 1916, the death toll stood at 21,000 British troops, 11,000 Australian and New Zealand, and 87,000 Turkish and the decision was made to withdraw, which in itself, ironically, was deemed to be a success

Gallipoli (Engelsk)
Lydbog

Spilletid: 
16 timer 16 minutter
Bognummer: 
44390
Nota udgivelsesår: 
2017
Indlæser: 
Udgave: 
Aurum Press, 2015
ISBN: 
9781781314067
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater