Gastronom

lærebog for kok, smørrebrød og catering: fagets bog
Note: 
Indhold: Kødproduktion i Danmark ; Vildt ; Fjerkræ ; Fisk, rogn, skaldyr og bløddyr ; Æg ; Mejeriprodukter ; Grøntsager ; Frugter ; Krydderurter og krydderier ; Hævemidler ; Kolonialvarer ; Økologisk produktion ; Fra råvare til ret ; Køkkenmæssige egenskaber ; Teknikker ; Tilberedningsmetoder ; Desserter ; Det kolde køkken ; Opskrifter ; Køkkenklar - fra start til slut ; Menulære ; Anretningslære ; Sensorik ; Specialkost ; Garniturer - betydning ; Køkkenudtryk og fremmedord

Bemærk, Nota har flere udgaver af denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Gastronom (Dansk)

Standard e-bog

Du skal være logget ind for at kunne downloade denne bog. Gå til login.

Bognummer: 
653234
Nota udgivelsesår: 
2022
Udgave: 
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, 2021, (5. udgave)
ISBN: 
9788757129335

Gastronom (Dansk)

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
634685
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, 2016, (4. udgave)
ISBN: 
9788770825283