Gene cloning and DNA analysis

an introduction
Forfatter:
Note: 
1 Why gene cloning and DNA analysis are important 3 2 Vectors for gene cloning : plasmids and bacteriophages 14 3 Purification of DNA from living cells 28 4 Manipulation of purified DNA 54 5 Introduction of DNA into living cells 87 6 Cloning vectors for E. coli 107 7 Cloning vectors for eukaryotes 132 8 How to obtain a clone of a specific gene 158 9 The polymerase chain reaction 181 10 Studying gene location and structure 199 11 Studying gene expression and function 220 12 Studying genomes 252 13 Production of protein from cloned genes 277 14 Gene cloning and DNA analysis in medicine 302 15 Gene cloning and DNA analysis in agriculture 323 16 Gene cloning and DNA analysis in forensic science and archaeology 346

Gene cloning and DNA analysis (Engelsk)
Indscannet e-bog, let bearbejdet (Engelsk)

Bognummer: 
611864
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Wiley-Blackwell, 2010, (6. udgave)
ISBN: 
9781444334074
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater