Genopfindelsen af den offentlige sektor

(Børsen offentlig)
Note: 
Indhold: Reformers dynamik (Dorthe Pedersen: Strukturreformens styringspolitik : en overskridende handling. Carsten Greve: Reguleret konkurrence gennem reformer : institutionalisering af markedsmekanismer over tid. Finn Borum: Strukturreformen som kontinuitet : dannelsen af sygehusregioner i et institutionelt perspektiv) ; Ufærdige reformer - ledelse af fusionsprocesser (Anne-Marie Søderberg: Kommunal fusionsldelse : strategisk ledelse og kommunikation i spændingsfeltet mellem det private og det offentlige. Janne Larsen: Kulturskabelse som ledelsesstrategi. Lene Ptak: Strukturreform på miljøområdet : fra forlig til ny struktur. Rex Degnegaard: Forandringsledelse : erfaringer fra politireformen. Poula Helth: De hovedløse fusioner. Betina Wolfgang Rennison: De forsvundne kvinder i chefkabalen : diskurser om kvinder i ledelse) ; Genskabelse - mod nye sammenhænge (Den multikoblede offentlige sektor / Holger Højlund & Morten Knudsen. Borgerrådgiverfunktionen i Næstved Kommune / Jens Christian Birch & Henning Pedersen. Anker Brink Lund: Kommunal kommunikation og mediebrug : fra reaktiv til proaktiv nichepleje. Kim Viborg Andersen: Digitalisering i kommunerne og nye ledelsesudfordringer : udfordringen fra brugerne, borgerne og budgetbisserne) ; Konklusion (Reformer : mod en ny tids offentlig ledelse / Dorthe Pedersen, Carsten Greve & Holger Højlund

Genopfindelsen af den offentlige sektor
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
613454
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Børsen, 2008
ISBN: 
9788776642907
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater