Godt sprog i organisationer

veje til vellykket sprogarbejde
Redaktion: 
Christina Holgård Sørensen
Note: 
Indhold: Find dit teoretiske udgangspunkt / af Leif Becker Jensen ... et al. Maria Elisabeth Nielsen: Undersøg hvad andre organisationer gør. Anne Katrine Lund: Analysér kommunikationskulturen og teksterne. Undersøg hvordan modtagerne forstår og bruger teksterne / af Anne Kjærgaard og Maya Krone. Christina Holgård Sørensen: Knyt sprogarbejdets målsætning til forretningen ; Vælg hvilke værktøjer du vil bruge i sprogarbejdet ; Få organisationens arbejde med sproget til at lykkes. Pernille Steensbech Lemée: Inddrag ledelsen, og skab motivation blandt medarbejderne. Anne Kjærgaard: Definér hvad godt sprog og gode tekster er i din organisation. Margrethe Kvarenes: Organisér sprogarbejdet. Katrine Dahl Clement: Skab nye måder at samarbejde om skrivningen på. Kresten Bjerg: Mål effekten

Godt sprog i organisationer
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
632056
Nota udgivelsesår: 
2016
Udgave: 
Hans Reitzel, 2014
ISBN: 
9788741257433
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater