Google and the culture of search

Summary: What did you do before Google? The rise of Google as the dominant Internet search provider reflects a generationally-inflected notion that everything that matters is now on the Web, and should, in the moral sense of the verb, be accessible through search. In this theoretically nuanced study of search technology' s broader implications for knowledge production and social relations, the authors shed light on a culture of search in which our increasing reliance on search engines influences not only the way we navigate, classify,..
Note: 
Introduction: Google and the culture of search. Welcome to the Googleplex. Google rules. Universal libraries and thinking machines. Imagining world brain. The field of informational metaphysics and the bottom line. The library of Google. Savvy searchers, faithful acolytes, "Don't be evil". Epilogue: I search, therefore I am

Google and the culture of search (Engelsk)
Indscannet e-bog, let bearbejdet (Engelsk)

Bognummer: 
634962
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Routledge, 2013
ISBN: 
9780415883009
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater