Grupper

om kollektivets bevidste og ubevidste dynamikker
Note: 
Indhold: Teorier om, analyser af og forsøg med store og små gruppers dynamik (Steen Visholm: Samfundet som gruppe. Norbert Elias : om etablering af "os" og "dem" i en lokal figuration / Åse Høgsbro Lading og Bent Aage Jørgensen. Bent Aage Jørgensen: Foulkes' teori om grupper ; Den eksperimentelle socialpsykologis bidrag til forståelse af gruppen ; Irving Janis' begreb om gruppetænkning. Åse Høgsbro: Bions gruppe). Gruppeteorier i analyser af konkrete forhold i en nutidig kontekst (Terapi og personlig udvikling (Christian Jacobsen: Gruppeterapi. Poula Jakobsen: Refleksionsgruppen. Ole Thofte: Gruppeterapi for voksne børn af alkoholikere (VBA'er)). Organisationer (Karin Borg: Team og teamledelse. Klaus Stagis: Kollektiv tænkning i organisatoriske grupper. Ulla Charlotte Beck: Den vanskelige gruppe - hvad gør man ved den? Jeg ville ikke gøre det igen : om at gå fra at være en del af gruppen til at være leder af samme / Karin Assendrup, Jan Jensen og Jens Karstoft) ; Den personlige gruppe (Steen Visholm: Familien som gruppe, familien i gruppen, familien og gruppen. Kristoffer Lande Andersen: Venskabsgrupper). Skolen som udsnit af samfundet (Cecilie Bindslev Jørgensen: Oppositionelle gruppekonstruktioner i folkeskolens praksis set i et integrationsperspektiv. Kjeld Sten Iversen: Klassen som gruppe. Åse Høgsbro Lading: Individualitet og fællesskab i den større gruppe : Pædagogisk Råd i gymnasieskolen som eksempel). Aktuelle politiske grupper (Ungdomshuset / Åse Høgsbro Lading og Bent Aage Jørgensen. Åse Høgsbro Lading: De gode viljers gruppe - fra KAK til Blekingegade))

Grupper
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
613114
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Frydenlund, 2010
ISBN: 
9788778878533
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater