Honninghjerte

Forfatter:
(Chokoladesøstre) 15-årige Honey er blevet smidt ud af skolen og rejser ned til sin far i Australien. Det er svært for Honey at få nye venner og pludselig bliver der spredt onde rygter om hende på internettet

Honninghjerte
Lydbog med tekst

Spilletid: 
6 timer 24 minutter
Bognummer: 
44347
Indlæsningsår: 
2017
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Carlsen, 2017
ISBN: 
9788711567982
Oversætter: 
Randi Bjerre Høfring
Aldersgruppe: 
11-14 år
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Honninghjerte
Punktbog

Bognummer: 
417342
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Carlsen, 2017
ISBN: 
9788711567982
Oversætter: 
Randi Bjerre Høfring
Aldersgruppe: 
11-14 år
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater