Husmødre

historier fra landets største arbejdsplads
Forfatter:
Fortællinger og fotos om husmødrenes verden i 1900-tallet - i by og på land og i små og store husholdninger
Note: 
Indhold: "Elsk din mand og stop hans pibe" ; "En hjemmets kvinde" ; Fra mor til datter - om pigelege, kønsroller og det overleverede husmorhåndværk ; Frøken Jensen og alle de andre ; Husets arne - om køkkenets udstyr og indretning ; Grete på Adriansminde - landhusmor med en mission ; Fra syltekunst til fastfodd - da mad var håndværk ; Skurebørster, Ferm og husholdningssprit - om tøjvask, bacillejagt og rene hjem ; Varme hænder under eget tag - da velfærd stavedes med H som i Husmor ; Birte og Vespa'erne - husmor i forstæderne ; Fiks på fingrene - hvad der er sparet er tjent ; I en ledig stund - om husholdningsmøder, syklubber og husmorradio ; Far laver sovsen - men mor køber ind ; Ruth og symaskinen - husmor uden fyraften ; Kun en husmor - Lise Nørgaard om den livslange kamp mod husmormafiaen

Husmødre
Lydbog med tekst

Spilletid: 
5 timer 23 minutter
Bognummer: 
39768
Indlæsningsår: 
2013
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Gyldendal, 2012
ISBN: 
9788702119985
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Husmødre
Standard e-bog

Forkortelsesgrad

Punktvariant

Eksportformat

Decimalnummerering

Download Husmødre Standard e-bog
Bognummer: 
713327
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Gyldendal, 2012
ISBN: 
9788702119985
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Husmødre
Punktbog

Bognummer: 
413327
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Gyldendal, 2012
ISBN: 
9788702119985
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater