I den bedste mening

Forfatter:
Historien om hvorfor 22 grønlandske børn i 1951 blev udpeget til at komme til Danmark i familiepleje og senere blev sendt tilbage til et børnehjem i Nuuk med kun dansk som sprog, og om hvad der siden hændte dem
Note: 
Indhold: Begyndelsen (Helene Thiesen, Dorothea Bengtzen, Gabriel Schmidt, Eva Illum, Marie de Renouard, Bodil Berthelsen, Ane Sofie og Karl Heilmann, Ole Fly) ; De adopterede (Henrik Råshcou, John Andersen, Carla Lucia Knakkergård, Kristine Heinesen, David Pitsivarnatek, Joel Kâgssagssuk Hansen, Kristine Haraldsen, Daniel Barselaj Danielsen, Aron Levisen, Eli Petersen, Søren Lundegård, Agnete Tittussen, Albert Egede

I den bedste mening
Lydbog

Spilletid: 
8 timer 7 minutter
Bognummer: 
30893
Indlæsningsår: 
1998
Nota udgivelsesår: 
2004
Indlæser: 
Udgave: 
Atuakkiorfik, 1998
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

I den bedste mening
Indscannet e-bog, let bearbejdet

Bognummer: 
630181
Nota udgivelsesår: 
2015
Udgave: 
Gyldendal, 2010
ISBN: 
9788702099898
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

I den bedste mening
Punktbog

Bognummer: 
198086
Nota udgivelsesår: 
1999
Udgave: 
Atuakkiorfik, 1998
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater