Inkluderende pædagogik

god praksis og gode praktikere
Forfatter:
(Professionsserien)
Note: 
Indhold: Dagtilbud og den samfundsmæssige opgave (Inklusion og segregering - et højaktuelt problemfelt ; Kampen om didaktikken og pædagogens identitet) ; God praksis i teori og praksis (Hvad er god praksis? ; God praksis i de gode eksemplers institutioner) ; Forudsætninger for god praksis (Professionelle og professionel kommunikation ; Kollegialitetskultur) ; Den gode praksis i praksis (Forældresamarbejdet - inderlig følsom dans eller saglig samarbejdsrelation? ; Forældresamarbejdet i de gode eksempler ; Åbent samarbejde omkring barnet på ulige vilkår ; Pædagogisk praksis i børnehøjde - trivsel, læring og deltagelse ; Praktisk pædagogisk arbejde ; Perspektiver for fremtiden)

Bemærk, Nota har flere udgaver denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Inkluderende pædagogik
Grundigt bearbejdet

Bognummer: 
612568
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2010
ISBN: 
9788750042082

Inkluderende pædagogik
Indscannet e-bog, ikke bearbejdet

Bognummer: 
612567
Nota udgivelsesår: 
2013
Udgave: 
Akademisk Forlag, 2010
ISBN: 
9788750042082
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater