Jeg slukker nu!

få et sundt forhold til din telefon
Forfatter:
En praktisk manual til hvordan man kan blive mindre afhængig af sin smartphone. Bogen beskriver de negative bivirkninger ved et højt forbrug af smartphones, og giver en fire-ugers plan til hvordan man får et nyt og mere sundt forhold til sin smartphone
Note: 
Indhold: Et wakeup call (Vores telefoner er skabt til at gøre os afhængige ; Høj på dopamin ; Branchehemmeligheder ; Problemet med sociale medier ; Sandheden om multitasking ; Din telefon forandrer din hjerne ; Din telefon ødelægger din opmærksomhedsevne ; Din telefon laver rod i din hukommelse ; Stress, søvn og tilfredsstillelse ; Sådan vinder du dit liv tilbage) ; En ny plan (Uge 1 - teknikprioritering ; Uge 2 - at få nye vaner ; Uge 3 - vind din hjerne tilbage ; Uge 4 (og fremover) - dit nye forhold)

Jeg slukker nu!
Lydbog

Spilletid: 
4 timer 43 minutter
Bognummer: 
45470
Indlæsningsår: 
2018
Nota udgivelsesår: 
2018
Indlæser: 
Udgave: 
Don Max, 2018
ISBN: 
9788740048681
Oversætter: 
Siri Hjelm Jacobsen
Vis færre udgaver Vis flere udgaver

Hjælp til formater

Lydbogsformater

MP3

MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet.

Daisy

Daisy er et lydbogsformat med tekst, der via en daisyafspiller, gør dig i stand til at læse og lytte til en bog samtidig. Dog er ikke alle Notas bøger med tekst.

CD

En lydbog på CD bliver sendt direkte hjem til dig og kan afspilles på en daisyafspiller.

Læs mere om lydbogsformater

E-bogsformater

PDF-fil

En PDF udgave af en e-bog er en digital indscanning af bogen, der kan downloades og åbnes på både computer, smartphone og tablet.

Indscannet e-bog

En indscannet e-bog er ligesom PDF-filformatet en digital indscanning af bogen. Den kan være i enten en let eller grundigt bearbejdet udgave. En indscannet e-bog fås oftest i både Word og PDF-format.

Standard e-bog

En standard e-bog er en bearbejdet bog, der kan downloades i forskellige filformater (html, docx og rtf) til computer, smartphone eller tablet.

E-bog for synshandicappede

En e-bog for synshandicappede er en bearbejdet udgave af en bog, der giver særlige navigationsmuligheder for synshandicappede. Denne type format kan downloades som en word-fil (doc) på en computer.

Læs mere om E-bogsformater

Punktbogsformater

Almindelig punktbog

En almindelig punktbog er en trykt bog, der er skrevet med punktskrift (Braille), og som bliver sendt direkte hjem til dig.

Digital Braille

Digital Braille-formatet er en digital punktskriftsfil, som kan downloades og åbnes på en digital punktbogslæser, fx en Pronto.

Læs mere om Punktbogsformater