Kokkebogen

klassikeren siden 1936
Lærebog for kokke
Note: 
Indhold: Køkkenets funktion og arbejdsgang ; Håndværktøj ; Kokkens arbejdsdragt ; Varekendskab ; Tilberedningsmetoder ; Konservering ; Køkkenmæssige egenskaber ; Smørrebrød og koldt køkken ; Grundsupper, sky og fonder ; Supper ; Saucer ; Æggeretter ; Fiske-, skaldyrs- og bløddyrsretter ; Kødretter ; Fjerkræretter ; Vildtretter ; Grøntretter ; Mel- og risretter ; Desserter ; Brød og bagværk ; Køkkener - madkulturer ; Menuteori ; Anretningslære ; Garniturenavne ; Faglige køkkenudtryk ; Faglige udtryk

Kokkebogen

Lydbog med tekst
Spilletid: 
27 timer 55 minutter
Bognummer: 
629623
Indlæsningsår: 
2015
Nota udgivelsesår: 
2015
Indlæser: 
Udgave: 
Praxis - Erhvervsskolernes Forlag, 2014, (7. udgave)
ISBN: 
9788770822251