Kulinarisk sensorik

(Ernæringsassistent)
Note: 
Indhold: Sanserne ; Grundsmage ; Smagsintensitet i en ret ; Madens temperatur ; Kulinariske succesfaktorer for en ret ; Kreativ måltidsopbygning ; Succesfulde smagssammensætninger ; Fælles sprog - nøglen til kommunikation ; Vurdering af mad ; Kvalitet - hvad er det ; Smage-evne ; Lyst til mad og smag ; Menuplanen ; Køleproduktion ; Færdigtilberedning og servering ; Den nye gode smag

Bemærk, Nota har flere udgaver af denne e-bog. De vises alle nedenfor.

Kulinarisk sensorik

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
643282
Nota udgivelsesår: 
2019
Udgave: 
Praxis, 2018, (3. udgave)
ISBN: 
9788757129076

Kulinarisk sensorik

Grundigt bearbejdet
Bognummer: 
637227
Nota udgivelsesår: 
2017
Udgave: 
Praxis, 2018, (3. udgave)
ISBN: 
9788757129076